Enviaments península nacionals gratuïts

Sobre mi

Hola, soc la Montse

benvinguts

On la tradició es teixeix amb creativitat en el cor de Barcelona

Amb més de 30 anys en el món del disseny de moda, vaig iniciar la meva carrera en Aninoto i vaig fundar Ailanto en el ’94. El meu interès per l’artesania tèxtil va sorgir en un curs en Escola Tèxtil Teranyina, i en 2002 vaig obrir Florkanela en el Poble Espanyol, reconegut com Punt d’Interès Artesanal de la Generalitat de Catalunya. Aquí, fusiono tradició i moda, veient cada disseny com una expressió artística i cultural.

Florkanela no és simplement un taller, és un espai on conservem mètodes tradicionals i experimentem amb materials per a crear peces contemporànies. Els meus xals no sols abriguen, sinó que busquen fer sentir especial als qui els porten.

Benvinguts al meu món teixit, on cada fil narra una història de dedicació i amor per l’artesania.

Explorant colors i textures: El secret de la moda feta a mà

Sabies que… 

4 coses sobre mi

  • Encara que soc barcelonina de naixement, les meves arrels s’entrellacen amb la rica tradició tèxtil de la Manxa a Conca, aportant un toc especial a les meves creacions.
  • El meu amor per la creativitat i la moda em va portar a explorar diferents països, inclòs un temps significatiu a Nova Orleans, on el meu interès per l’artesania tèxtil va florir.
  • Més enllà de la moda, la meva filosofia se centra a preservar l’artesania tradicional. Cada peça que crec compte la història d’un procés meticulós i amorós.
  • Tinc formació en Fotografia i Direcció de Fotografia de Cinema, la meva passió per la creativitat visual es fusiona amb l’artesania tèxtil, influint en el meu enfocament estètic per a dissenyar
Aquesta web utilitza cookies, les aceptes?    Més informació
Privacidad